Fashion, schoenen en sport

Fashion verslaat boeken en elektronica volgens het Europese onderzoek van Kantar TNS - DPD van september 2017. Fashion, schoenen, vrije tijd doet het online goed. Sterke opkomer is home, furniture en tuin. 

Door het vele online shoppen is een logisch gevolg dat het aantal winkels afneemt. In de laatste jaren zijn er meer dan 7.000 winkels verdwenen, waarvan bijna 800 schoenenwinkels. De ABN gaf in 2017 in haar marktrapport aan dat het rendement van de schoenwinkelier in 2016 onder nul was gedaald. In de chart hieronder zie je de verwachting dat 1 op de 2 paar schoenen in 2025 digitaal wordt verkocht, nu ligt dat 1 op de 4 paar.

Steeds meer shoppers kopen ook buiten de landsgrenzen, Amerika en China zijn favoriet. Ook TMallWish, TaoBao en vooral AliExpress mogen zich op steeds meer bezoekers verheugen. 

Kansen zijn er meer dan voldoende, 'gewoon' even goed invullen. Hoe dat kan lees je op de verschillende pagina's van deze site. Onze ervaring heeft wel geleerd dat er slechts twee mogelijkheden zijn. Of je doet het goed óf je doet het niet, 'halfzwanger' gaat niet. Klinkt wat kneuterig, is het niet. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.