Cases

Op deze pagina vind je een aantal cases van bedrijven die via het zusterbedrijf VertilinQ het platform operationeel inzetten. Klik op het beeld en je wordt doorgelinkt naar de cases.

Met de meubelretail gaat het goed, het aantal winkels neemt dan wel af maar de omzet groeit. Rabo geeft in haar 'cijfers en trends' een helder overzicht. Ook ABN doet een duit in het zakje en benoemt ook snellere leveringen voor de industrie. QRM staat dan voor Quick Response Manufacturing, een thema dat vooral voor jongeren steeds belangrijker wordt, 12 weken op een bank wachten is niet meer van deze tijd. Onze klant BySidde biedt de mogelijkheid je bank zelf via de configurator samen te stellen, binnen een week wordt de bank bij je thuisbezorgd en geplaatst. De milieuvriendeljke verpakking wordt weer meegenomen en hergebruikt. Volop innovatie!

Ook home&furniture en gardening groeit in de e-wereld. Thuiswinkel en ING verwachten dat de online aankopen in de komende jaren stijgen naar 18% van de totale besteding. Amazon anticipeert en heeft al eigen merken in de meubelen. Westwing, Home24, Flinders&Co doen forse omzetten, of er geld wordt verdiend is nog wel even de vraag. Made.com haalde in maart 2018 nog eens 40 miljoen pond aan equity geld op, realiseert in 2018 130 miljoen Engelse ponden omzet, is actief in 8 landen maar verdient nog steeds geen geld. IKEA pakt het anders aan en start met een e-filiaal op Amazon.